top of page

Menu Card

Declaration and Allergy Information

Origin Declaration:
Pork – CH • Chicken – (CH / Brazil for group meals) • Beef – CH • Veal – CH • Pike-perch – EU • Salmon – Alaska • Shrimps – (THAILAND / VIETNAM) • Duck – (CHINA / THAILAND)

ENJOYMENT – CONSCIENCE – ENVIRONMENT

Information for individuals with allergies or food intolerances:
A food intolerance is a sensitivity to certain foods that occurs without the involvement of the immune system. Approximately 15% of the population in German-speaking regions suffers from lactose intolerance. If you are part of this group, our staff will gladly inform you upon request about ingredients in our dishes that may trigger allergies or intolerances.

All our prices are in CHF and include VAT.

Salads

101. Mixed Salad with House Dressing                                                                                                                             11.50

Salade Mixte avec Vinaigrette Maison

102. Green Salad with House Dressing                                                                                                                            11.50

Salade verte avec vinaigrette Maison

Soups

103. Tomato Cream Soup                                                                                                                                                        11.50

Soupe à la crème de tomate

Starters

104. Lindehof Lollipops                                                                                                                                                            16.50

​Crispy Lolipops Stuffed with Sweet potatoes, red onions and mint served with Pomogranate mayonnaise

Lolipops croustillantes farcies de patates douces, oignons rouges et menthe servies avec mayonnaise à la grenade

105. Beef Tartar                                                                                                                                                           22.00 / 34.00

Tartare de boeuf                                                                                                                                                              Starter oder Main Course​

Fondue

107. Cheese Fondue from Brienz with Fondue bread Homemade Brine Vegetables                     29.50

Fondue au fromage de Brienz avec pain à fondue Légumes maison en saumure

Aus der Grillpfanne

110. House marinated Ribeye steak (200gr.)                                                                                                            49.50

with Herb butter, Fried Country Potatoes and Vegetables

Entrecôte au Beurre aux Herbes, Pommes de Terre Poêlées et Légumes

111. Swiss WAGYU Ribeye steak (180gr.)                                                                                                                        98.50

with Herb butter, Fried Country Potatoes and Vegetables

Swiss WAGYU Entrecôte au Beurre aux Herbes, Pommes de Terre Poêlées et Légumes

112. Pork schnitzel served with Country cut wedges and Seasonal Vegetables                               29.50

Escalope de porc servie avec quartiers de pays et légumes de saison

113. Auburgine pistachio                                                                                                                                                        27.00

Grilled aubergine marinated with homemade spice paste reduced with coconut and

roasted pistachio served with Saffron rice and cherry tomatoes

Aubergine grillée marinée à la pâte d’ épices maison réduite au lait de coco

et pistache rôtie servie avec riz au safran et tomates cerises.

Classic

114. Veal Zürcher Geschnetzelts serverd with Buttered Rösti and Seasonal Vegetables            41.50

Zürcher Geschnetzeltes servi avec Rösti au beurre et légumes de saison

Fish

115. Crispy fried Zander Fish with tartar Sauce and Homemade Cabbage Salad                           27.50

Poisson Sandre Frit Croustillant avec Sauce Tartare et Salade de Chou Maison

LB_17 Fried Fish.jpeg

116. Kokos Salmon Coco Salmon                                                                                                                                      36.50

Grilled salmon fillet marinated with homemade spice paste

reduced with coconut milk, served with mustard rice and vinegar vegetables

Filet de saumon grillé mariné à la pâte d’ épices maison

réduite au lait de coco, servi avec riz à la moutarde et légumes vinaigrés

Burger

117. Beef Burger with Rösti and Homemade Cabbage Salad                                                                         29.50

Burger de Boeuf avec Rösti et Salade de Chou Maison

LB_27 Burger.jpeg

118. Vegan Burger with Rösti and Homemade Cabbage Salad                                                                   29.50

Burger Vegan avec Rösti et Salade de Chou Maison

119. WAGYU Beef Burger with Homemade Cabbage Salad                                                                            43.50

Burger de boeuf WAGYU avec salade de chou maison

Pasta & Lasagne

120. Cannelloni with Cream cheese and Spinach                                                                                                23.00

Cannelloni au fromage à la crème et aux épinards

121. Lasagne with Bolognese sauce                                                                                                                               26.50

Lasagnes à la bolognaise

122. Lasagne Vegan                                                                                                                                                                  29.50

Indisch

123. Butter Chicken with Rice or Naan                                                                                                                          36.50

The buttery tomato sauce, the tender chicken with the intense spices of Indian cuisine

La sauce tomate au beurre, le poulet tendre aux épices intenses de la cuisine indienne

LB_16 Butter Chicken.jpeg

124. Paneer Makhani with Rice                                                                                                                                           31.50

Cottage cheese with the buttery tomato sauce, with the intense spices of Indian cuisine

Fromage cottage avec sauce tomate au beurre, avec les épices intenses de la cuisine indienne

 

130. Extra Naan                                                                                                                                                                              5.90

Salads

1. Vietnamese Salat                                                                                                                                                                   13.50

Salade Vietnamienne

Soups

11. Hot & Sour Soup                                                                                                                                                                       11.00

Soupe aigre-piquante

12. Wonton Soup                                                                                                                                                                           12.00

Soupe wonton

13. Tom Yum Soup with Shrimps                                                                                                                                       13.50

Soupe Tom Yum aux Crevettes

14. Tom Kha Kai Soup with Chicken                                                                                                                                13.50

Soupe Tom Kha Kai au Poulet

​Starters

21. Springrolls with Vegetables                                                                                                                                          10.50

Rouleaux de printemps aux légumes

22. Springrolls with Chicken                                                                                                                                                 12.50

Rouleaux de printemps au poulet

LB_22 Veg Spring Rolls.jpeg

23. Fried Shrimps                                                                                                                                                                        14.50

Prawn Fries

Beef

31. Beef with Vegetables Szechuan Style                                                                                                                   34.50

Boeuf aux Légumes à la Sichuanaise

32. Beef with Pak choi                                                                                                                                                             34.50

Boeuf au Pak choi

33. Beef with Vegetables and Cashewnuts                                                                                                             34.50

Soupe Tom Yum aux Crevettes

34. Beef with Celery                                                                                                                                                                 34.50

Boeuf au Céleri

35. Beef with Mango Sauce                                                                                                                                                 35.50

Boeuf sauce à la mangue

36. Crispy Beef Stripes with Spicy sweet-sour Sauce                                                                                        37.50

Lanieres de boeuf croustillantes avec sauce aigre-douce epicee

Chicken

41. Chicken with Vegetables Chopsuey Style                                                                                                          31.50

Poulet aux Legumes Style Chopsuey

42. Chicken with Thai Green Curry Sauce                                                                                                                  31.50

Poulet sauce curry ‚Vert thai

44. Chicken with Sweet Sour Sauce                                                                                                                              32.50

Poulet à la Sauce Aigre Douce

Shrimps

51. Shrimps with Thai Red Curry Sauce                                                                                                                       34.50

Crevettes au Curry Rouge Thai

52. Fried Shrimps with Salt and Pepper                                                                                                                       37.50

Crevettes sautées au sel et poivre

53. Shrimps with Garlic and Pepper                                                                                                                              34.50

Crevettes à l’ail et au poivreCrevettes à l’ail et au poivre

Duck

61. Crispy Fried Duck with Marinate Sauce and Fresh Herbs                                                                         39.50

Canard Frit Croustillant avec Sauce Marine et Herbes Fraiches

 

 

Tofu and Vegetarian

71. Vegetables Chop suey Style                                                                                                                                        23.00

Légumes façon chop suey

72. Vegetables with Thai Green Curry Sauce                                                                                                          23.00

Légumes sauce curry vert thaï

73. Tofu with Thai Red Curry Sauce                                                                                                                                26.00

Tofu avec sauce au curry rouge thaï

74. Tofu Sweet & Sour                                                                                                                                                              26.00

Tofu aigre-doux

Side Dishes

All Main Courses are Served with Rice                                                                                                             

Tous les plats principaux sont servis avec du riz

A side of Fried rice or fried noodles instead of steamedrice                                                                          4.50

Un côté de riz frit ou de nouilles frites au lieu de riz cuit à la vapeur

Fried Dishes

200. Fried Rice with Egg and Vegetables

Riz Frit aux Oeufs et Légumes

300. Fried Noodles with Egg and Vegetables

Nouilles Frites aux Oeufs et Légumes

400. Fried Rice-noodles with Egg and Vegetables

Nouilles de Riz Frites aux Oeufs et Légumes

1. Beef                                                                                                                                                                                                 29.50

Boeuf

2. Chicken                                                                                                                                                                                       27.50

Poulet

3. Shrimps                                                                                                                                                                                      28.50

Crevettes

4. Tofu                                                                                                                                                                                               25.00

Crevettes sautées au sel et poivre

5. Vegetables                                                                                                                                                                               22.00

Légumes

Kids Menu

Chicken Nuggets with French Fries (6 Pieces)                                                                                                        14.00

Nuggets de poulet avec frites

Sweet potatoe Lolipops with Cocktail sauce (4 Pieces)                                                                                    16.00

Lolipops de patate douce sauce cocktail (4 pièces)

Butter Noodles                                                                                                                                                                               9.00

Nouilles au beurre

Noodles with egg and vegetables in Wok                                                                                                                 18.00

Nouilles aux oeufs et légumes au wok

LB_23 Duck & Noodles.jpeg

Aperitif

Huus Apero Linden Bitter-red                   15.50

Aperol Spritz / Hugo                                         13.50

Aperol Spritz / Hugo Alk. Frei                        9.00

Gespritzer Weisswein                                      9.00

Prosecco Cüpli                                                     8.00

Campari orange                                                 9.00

Kir Royal Prosecco                                             11.50

 

Offenausschank    3dl  5dl   1L

Mineral mit Kohlensäure        3.20    5.00     8.00

Mineral Natur                                 3.20    5.00     8.00

Quellwasser                                    1.50     2.50     4.00

Zitro                                                      4.20    6.20     10.00

Coca Cola                                        4.20    6.20     10.00

Ice Tea                                                4.20    6.20     10.00

Flaschen                   2cl  33cl   5dL

Knutwiler blau                                                           5.50

Knutwiler grün                                                           5.50

Ice Tea                                                          4.80

Coca Cola                                                  4.80

Coca Cola Zero                                       4.80

Sinalco Original                                      4.80

Apfelshorle                                                4.80

Rivella rot/Blau                                        4.80

                                                           30cl

Orangensaft 30cl                    4.00​

Schwepps Tonic Water       4.00

Bier von Fass            3dl  5dl   1L

Rugenbräu Spezial Hell           4.30    4.80     6.50

Bier in der Flasche          3dl  5dl 

Rugenbräu Lager                                                     6.50

Rugenbräu Alpenperle                           4.80

Singha                                                               4.80

Tschingtao                                                     4.80

Saigon                                                               4.80

Rugenbräu Weizen                                                 6.80

Alkoholfreies Bier                                       4.80

 

Kaffee

Kaffee/Espresso/Hag                                           4.50

Doppelter Espresso                                               5.50

Schale                                                                            5.50

Cappuccino                                                               5.50

Latte Macchiato                                                      5.50

Tee-Genuss                                 4.50  Tee Crème, Natur, Grüntee, Hagebutte, Minze, Alpenbrise, Verveine, Taufrischer, Ingwer-Zitrone, Fenchel & Kamille

Grün Tee (Tee Kanne)                                          4.80

JasminTee (Tee Kanne)                                     4.80

Bitteraperos                             2cl    4cl 

Ramazzotti 30% alk.                                          8.50

Campari 23% alk.                                               8.00

Cynar 16.5% alk.                                                   8.00

Pernod 45% alk.                                                                    7.50

Aperos mit Jus oder Mineral                      9.00

San Pellegrino Sanbitter (Alk.frei)                            4.50

 

Rum                                                2cl   4cl

Bacardi Carta Blanca 37.5% alk                                9.50

Havana Club 40%alk.                                                       9.50

Cognac Remy Martin VSOP 40% alk.       11.00

Vermouth                                             4cl 

Ramazzotti 30% alk.                                                           8.50

​​

Wodka                                                    4cl 

Smirnoff weiss 37.5% alk.                                                8.50

Trojka Weiss 40% alk.                                                        8.50

Gin                                                             4cl 

Bombay Sapphire 40% alk.                                            9.00

Gordon’s 38% alk.                                                                 9.00

Aus Asia                                                 1dl 

Sake (Warme)                                                                       11.00

Pflumen Wein (Warme)                                                  11.00

Liquours                                      4cl 

Amaretto 28% alk.                                               11.00

Baileys 18% alk.                                                      9.00

Grand Marnier 40% alk.                                   8.50

Limoncello 25% alk.                                            8.50

Limoncello 25% alk.                                            8.50

Cointreau 40%alk.                                              8.50

 

Whisky                                         4cl 

Jack Daniel 40% alk.                                          11.00

Glenfiddich 40% alk.                                          11.00

Chivas Regal 40% alk.                                      11.00

Cragganmore 40% alk.                                   15.00

 

Steinobst &

Kräuterbrände                       2cl 

Vieille Prune 41% alk.                                         8.00

Kirsch 40% alk.                                                      8.00

Grappa und Marc                2cl 

Marc Morin 40%                                                  9.00

Grap-Pinot Spiezer 42% alk.                        9.00

Grappa di Brunello 43% alk.                        9.00

Aquavite Nardini 43% alk.                            9.00

Kernobstbrände                   2cl 

Williams 37.5%                                                     9.00

Vieille Poire 40% alk.                                         9.00

White wines 1dl 50cl

Yvorne AVY AOC 6.50 29.00

Artisans Vigerons d'Yvorne,

Vaud, Chasselas

 

Johannisberg 6.50 29.00

du Valais AOC

Alebrt Mathier Salgesch,

Valais, Johannisberg

 

HOPPID 7.00   31.00

«BRIENZ WHITE»

Blanc de Chamoson AOC,

Valais, Chasselas

 

Rosé wines

Oeil-de-Perdrix 6.50 29.00

AOC Valais

Cave St. Pierre SA, Chamoson,

Pinot Noir Rosé

Red wines 1dl 50cl 75cl

HOPPID 6.50 29.00

«BRIENZ RED»

Valais AOC

Red assemblage

 

MERLOT 6.50 29.00

DELEA IGT

Angelo Delea,

Losone, Merlot

 

Primitivo 8.50 54.00

Gran Sasso IGP

Apulia

Redwines Italian                  75cl 

Amarone Della Valpolicella                     72.00

Classico Villa Rocca DOCG Corvina

véronèse, Rondinella, Molinara

«Rossojbleo»                                                      56.00

Nero d’Avola di Sicilia IGT BIO

Az. Agricola Gulfi, Chiaramonte

Gulfi Nero D’Avola

Redwines South America  Argentinian                                        

«Ojo de Agua»                                                    52.00

Cabernet Sauvignon Dieter Meier,

Mendoza Cabernet Sauvignon

Weissweine Schweiz              75cl 

Spiezer Riesling-Sylvaner AOC                       64.00

Rebbau Spiez Genossenschaft,

Thunersee Riesling-Sylvaner, Bern

Cuvée Escapade AOC Thunersee                 68.00

Rebbau Spiez Genossenschaft,

Thunersee Riesling-Sylvaner,

Valentin Blattner, Bern

Pinot Gris AOC                                                            57.00

Château d’Auvernier Pinot Gris

​​​Roséweine Schweiz

Spiezer Cuvèe INTRO                                              52.00

Rebbau Spiez Genossenschaft,

Thunersee Blauburgunder,

Cabernet Jura, Bern

Rotweine Schweiz              

Spiezer Riesling-Sylvaner AOC                       63.00

Rebbau Spiez Genossenschaft,

Thunersee Riesling-Sylvaner, Bern

BeO Assemblage rouge                                       52.00

Bio Suisse La Côte AOC

Cave de Jolimont, Mont-sur-Rolle Pinot Noir,

Gamaret, Garanoir, Gamay, Merlot

Cuvée Madame                                                         64.00

Rosmarie Mathier AOC

Adrian & Diego Mathier Cabernet Sauvignon,

Syrah, Pinot Noir, Humagne Rouge, Wallis

©2025 Restaurant Lindenblüte by Cross Cuisine GmbH

bottom of page